Új SATA 500-as sűrített levegő szűrők a 100%-ig részecskementes levegőért!

 A sűrített levegő az egyik legfontosabb tényező a fényezésnél. A kompresszor által termelt levegő, bekerülve a levegőhálózatba szennyeződéseket, például kompresszor olajat szállíthat magával, amik finom részecskék formájában a szórópisztolyhoz vagy akár a légzésre használt levegőbe is eljuthatnak. Míg ezek a szennyeződések számos más üzemben nem okoznak nagy problémát, a lakkozó üzemekben előre programozott hibaforrást, illetve egészségügyi veszélyt is jelentenek.

 Vízbázisú lakk használatakor már a legkisebb mennyiségű olajgőz is hibákhoz vezethet, ami időigényes és drága utómunkálatokat von maga után. Az olajgőzök légutakba kerülése pedig egészségkárosodást is okozhat. A SATA 500-as szűrőrendszere választható egyfokozatú szinterszűrő változatban víz- és olajleválasztóval, kétfokozatú kombi szűrő változatban szinter- és finomszűrővel, valamint a szinterezett aktívszén szűrővel kiegészített változatban, három fokozatú szűrőrendszerként. A bajonett zár és a szűrőpatronok pontos elhelyezkedése lehetővé teszi a patronok egyszerű cseréjét. Ennek köszönhetően minden szűrőfokozat karbantartására csak hat havonta van szükség és pár perc alatt szerszám nélkül is elvégezhető. Ezenkívül a szűrőrendszer nyomásveszteségét minimálisra csökkenti az áramlásoptimalizált ciklonleválasztó, körülbelül 3800 Nl/perc állandó légáramlási sebességet biztosítva (4 csatlakozással). 
Tovább információkért, kérem kattintson ide vagy a lent található képre!

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.