A SATA szórópisztolyok nem csak megnyerő külsővel hódítanak, hanem ami fontosabb: a felszín alatt rejlő minőséggel győznek meg igazán. A limitált kiadású SATAjet X 5500 Bionic láthatóvá teszi a szórópisztoly precíz belső kialakítását, ezzel is megmutatva, hogy a belső számít igazán!

Ez a különleges SATAjet X 5500 modell elérhető minden kivitelben és kiválasztott fúvókaméretekkel, HVLP és RP technológiával, "I" és "O" fúvókával, hagyományos és digitális verzióban.

A limitált kiadású SATAjet X 5500 természetesen tökéletesen működőképes és a különleges felületkezelésnek köszönhetően mindennapi használatra is alkalmas. Biztosítson magának már most egy Bionic szórópisztolyt az Industrieplan-tól.

Mint ahogy az előző évek különleges modelljei, a Bionic is limitált kiadásban érhető el. Megrendelhető a résztvevő SATA kereskedőknél 2020. szeptember 1-jétől - a készlet erejéig!

 

 

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.